Danske Anlægsgartnere - professionel kvalitet


Kvalitetsstempel
Når du vælger en anlægsgartner, som er medlem af Danske Anlægsgartnere, er du sikret en fagligt velfunderet anlægsgartner med en organisation i ryggen, der fungerer som sparringspartner og sørger for, at anlægsgartneren løbende ajourføres med det nyeste i branchen.
Gå til Danske Anlægsgartneres organisationsside her

Følger fagets normer
Anlægsgartneren, der er medlem af Danske Anlægsgartnere, er forpligtet via sit medlemskab til af arbejde efter fagets normer. Normerne tager udgangspunkt i en optimal løsning baseret på branchens erfaringer og kan rekvireres hos Danske Anlægsgartnere

Garantiordning
Et medlemskab af Danske Anlægsgartnere er din sikkerhed for hjælp til løsning af eventuelle konflikter, og for at modtage den aftalte ydelse - også i de tilfælde, hvor anlægsgartneren undervejs i forløbet drejer nøglen om.
Gå til garantiordningen her

Holdbare løsninger
En anlægsgartner kan være med til at finde den optimale haveløsning, da anlægsgartneren via sin uddannelse har lært, hvordan og hvilke løsninger der både bliver smukke og holdbare, og kan hjælpe med valg af materialer og planter.
Se eksempler på haveløsninger fra professionelle anlægsgartnere her

  
Danske Anlægsgartnere   -   Sankt Knuds Vej 25   -   1903 Frederiksberg C   -   (+45) 33 860 860   -   info@dag.dk   -   Medlemslogin