SITAS modtager Danske Anlægsgartneres PR-pris

fotowebHenrik Hoffmann, formand for Danske Anlægsgartnere, overrækker PR-prisen til Mimi Hvass, indehaver af SITAS SITAS modtog den 21. januar Danske Anlægsgartneres pris for god og kreativ markedsføring. Begrundelsen for, at prisen gik til SITAS, er, at SITAS bevidst har brugt professionelle meningsdannere til at markedsføre sig.

Kæmpetaks i Søren Ryges have

Indehaveren af SITAS, Mimi Hvass, kontaktede Søren Ryge. Resultatet blev, at SITAS i en Søren Ryge udsendelse i april 2010 plantede en kæmpetaks i Søren Ryges have. Den store taks var en revolution i Søren Ryges haveopfattelse, som er, at tålmodighed i forbindelse med havearbejdet er en dyd. Man putter et frø i jorden, og så venter man. I en udsendelse i juni 2010 besøgte Søren Ryge SITAS Planteskole i Ballerup.

Når Ryge tør, tør vi også

Resultatet af udsendelserne er, at flere haveejere er blevet inspireret til at indkøbe store træer og det er da også resultatet. Når Søren Ryge tør, så tør vi også. For SITAS har tv-udsendelsen betydet, at der har været travlt på planteskolen siden ultimo august, hvor man normalt går ind i en mere stille periode.

Om SITAS

Scandinavian Instant Trees A/S - SITAS, blev stiftet i 1966 af hortonom Niels Hvass. SITAS var den første planteskole i Danmark, som flyttede og producerede store træer.

Se SITAS hjemmeside

 


 
Danske Anlægsgartnere   -   Sankt Knuds Vej 25   -   1903 Frederiksberg C   -   (+45) 33 860 860   -   info@dag.dk   -   Medlemslogin