Vestfyn er fin

Anlægsgartner Lars Fisker er født på Fyn, opvokset på Fyn, udlært på Fyn og har etableret sin virksomhed –  Vestfyns Anlægsgartneri – på Fyn. Derfor kan det nok ikke overraske nogen, at han finder langt de fleste af sine kunder på Fyn, især i det vestfynske.

Vestfyns Anlægsgartneri

Der har været langt mellem de nye belægnings-opgaver i de seneste år, men Vestfyns Anlægsgartneri har klaret skærene alligevel.

Og det er faktisk en af grundene til, at han ikke har måttet stille trillebør og chaussésten hos inkassatoren endnu, selvom virksomheden blev starte op på toppen af finanskrisen i 2007.

“Vi vil altid gerne kunne stå ansigt til ansigt med enhver kunde bagefter, men du er særligt nødt til at levere en ordentlig kvalitet, når du fokuserer på et lokalområde og skal se folk i øjnene dag efter dag,” forklarer Lars Fisker, der på grund af sin kompromisløse kvalitet ikke har manglet kunder.

Der er godt nok blevet færre af de spændende belægningsopgaver, for hr. og fru Jensen har droslet ned på antallet af nye stenhøje, indkørsler og terrasser i smukke mønstre, men til gengæld har de fået mange flere plejeopgaver, så det hele går op alligevel.

Fin størrelse på Fyn

Der har heldigvis aldrig manglet plejeopgaver i det vestfynske, og de fleste kunder finder firmaet netop blandt dem, som har brug for at få passet deres udeområder – både sommer og vinter

Og med mindre der  kommer en ny, voldsom  opgangsperiode regner  Lars Fisker ikke med, at  virksomheden i  fremtiden skal være  større eller køre  længere.

“Vi er tre mand nu, og  det er perfekt. Måske vil  vi køre en smule  længere på et tidspunkt,  men jeg kan rigtigt godt lide denne størrelse, hvor vi ved, hvad vi kan og hele tiden har det fulde overblik,” siger Lars Fisker, hvis virksomhed opererer fra forældrenes gård i Glamsbjerg.

Her er han lige nu ved at gøre sig klar til den kommende vintersæson. Når sneen falder, skal han og hans folk afsted for at rydde sne og salte ved en lang række (naturligvis) vestfynske virksomheder.

Så han krydser fingre for en smuk, hvid vinter.