To direktører for det hele

Fanus Anlægsgartner og brolæggerfirma ApS har i snart ti år lavet kreative udeanlæg.

Det kan godt blive lidt trangt, når en virksomhed har to anlægsgartnermestre, som vil have benene under eget bord. Heldigvis har Sonny Giersing og Kenneth Pedersen fra Faunus Anlægsgartner og brolæggerfirma ApS kæmpet side om side i både opgangs- og nedgangstider og er gode til at give plads til hinanden.

“At vi er to direktører betyder jo også, at vi kan supplere hinanden i ferieperioder, og at kunderne bliver sikret et mester-tilsyn på flere byggepladser,” fortæller Sonny Giersing, da de to ejere gør en dyd ud af selv at være med til at udføre arbejdet.

Derfor har de heller ingen ambitioner end at blive større end de 5-8 mand, som virksomheden lige nu har. Flere ansatte betyder nemlig flere timer på kontoret, og både Sonny og Kenneth vil helst være ude og skabe nye anlæg med deres egne hænder.

Kloakmestre

Desuden har de for to år siden åbnet en kloakafdeling, som i dag står for mellem 1/4 og 1/3 af indtjeningen. Mange kloakker er gamle og trænger til udskiftning, og flere og flere husejere ønsker også at sikre deres ejendom mod skybrud.

Efter virksomheden blev autoriseret kloakmester har Faunus kunne tilbyde
sine kunder en 100 % løsning og i de seneste år har netop kloakarbejdet udgjort mellem 1/4-1/3 af arbejdet.

Derfor ser Faunus en stor udvikling på dette område i fremtiden, men først og fremmest er de bare glade for, at de nu også kan ordne kloakken i deres egen butik.

“Det har været fantastisk at kunne tilbyde kunderne en løsning, som vi har stået for 100 % selv. Tidligere skulle vi have andre kloakmestre til at udføre kloakarbejdet, og hvis de ikke gjorde deres arbejde ordentligt, så havde vores fine belægninger ovenpå ingen chance,” forklarer Sonny Giersing, der nu selv kan garantere kunden, at alt er i orden, selv flere meter nede i jorden.

Faunus blev dannet under opgangstiderne i 2004, da Sonny og Kenneth valgte at blive selvstændige efter at have arbejdet sammen i anlægsgartnerfirmaet Søren Sømod.