Trehøje er fremtidssikret

I disse tider har mange virksomheder svært ved at finde overskud til andet end at overleve. Men i Trehøje Anlægsgartneri & Entreprenørforretning i Vildbjerg lidt vest for Herning har direktør Kjeld Risum overskud til at fokusere på fremtiden.

Trehøje laver mest arbejde for erhvervsvirksomheder,
der har brug for at få vedligeholdt deres grønne områder, men laver også privathaver og større nyanlæg – som her Skibild Søpark.

Virksomheden og har eksisteret i snart 13 år, og selv om mange stadig snakker om krisen, er det ikke krisetegnene, som springer i øjnene hos her.

Trehøje købte sidste år Aulum Have & Anlæg og fik 5 medarbejdere med i købet, Kjeld Risom selv er blevet autoriseret kloakmester, og her i februar er han desuden blevet uddannet på Teknologisk Institut til at give danske haveejere gratis “klimatjek” – en mulighed som Miljøministeriet og Danske Anlægsgartnere er gået sammen for at skabe.

“Vi skal være større,” forklarer Kjeld Risom og fortsætter. “Hr. og fru. Jensen går ikke meget op i klimasikring, men det bliver et fokusområde i fremtiden. Og fordi jeg er blevet autoriseret kloakmester, så kan vi nu tilbyde kunderne totalløsninger uden at skulle hente hjælp udefra,” fortæller Kjeld Risom og pointerer, at kloaknettet i Danmark generelt er i så dårlig forfatning, at der kommer masser af arbejde indenfor det felt i fremtiden. Virksomhedens 14 medarbejdere kan altså godt begynde at glæde sig til at få nye kollegaer.

Kjeld Risom fra Trehøje Anlægsgartneri & Entreprenør-forretning er blevet aut. kloakmester og kan nu tilbyde totalløsninger, bl.a. i forbindelse med klimasikring af ejendommen.

Reddet af erhvervskunderne

Og vi har ikke engang nævnt Trehøje Anlægsgartneri & Entreprenørforretnings vigtigste indtægtskilde – pleje- og vedligeholdsopgaver hos erhvervskunder. 80 – 90 % af kundeporteføljen har et CVR-nummer i stedet for et CPR-nummer. Og det er en af grundene til, at Kjeld Risom ikke knækkede nakken under krisen, men i stedet har kunnet udvide virksomheden og dens arbejdsområder.

“Engang var det de private kunder vi levede af, men et par år inden krisen begyndte jeg at satse stort på erhvervskunderne. De leverer fast omsætning hele året, og så er man ikke pinedød nødt til at skaffe tre nye privatkunder om måneden. Den beslutning er jeg glad for i dag,” siger Kjeld Risom.

Trehøje Anlægsgartneri & Entreprenørforretning laver dog stadig både pleje og nyanlæg for private og sætter en ære i at kunne tilbyde kunderne professionelt arbejde indenfor alle dele af anlægsgartnerfaget.

Besøg virksomhedens hjemmeside her