Green Line Gartner ApS viser fagets bredde

Vedligeholdelse af grønne områder er stadig blandt kerneområderne hos Green Line Gartner ApS, selvom virksomheden kan meget andet.

Da Louis Rasmussen i 1998 stiftede Green Linde Gartner ApS var det for at udføre traditionelle anlægsgartneropgaver, såsom at lave belægninger og vedligeholde udeområder.

I dag spænder virksomheden langt bredere og er både blevet autoriseret kloakmester, og Louis selv er blevet uddannet taggartner. Green Line Gartner har således været med til at lave tagterrasser på tagene af Panum Instituttet i København.

Men nu har virksomheden ikke planer om at brede sig over flere fagområder, fastslår Louis’ hustru og medejer af virksomheden, Katja Rasmussen.

“Vi har fundet vores kerneopgaver. Nu kan vi tilbyde kunderne at løfte hele opgaven, uden at der bliver inddraget en hel masse underleverandører. Det er næsten alle interesserede i, for ordsproget om “for mange kokke” har noget på sig,” forklarer Katja.

Købte Birger Kruuse ApS

Med klimaforandringerne er nye opgaver såsom regnbede og grønne tage kommet i fokus. Dem er Green Line Gartner heldigvis også klar til at løfte.

Green Line Gartner har hidtil koncentreret sig om at stå for pleje og vedligehold og nyanlæg hos virksomheder og boligselskaber i det nordsjællandske, men i januar 2013 købte virksomheden anlægsgartnerfirmaet Birger Kruuse ApS. Det betød, at en stor portefølje af privatkunder pludselig hørte under Green Line Gartners vinger.

Desuden havde Birger Kruuse fokuseret på kloakopgaver, som Green Line heldigvis lige er blevet autoriseret til at udføre, så det har været et travlt år, understreger Katja Rasmussen.

“Desuden overtog vi 8 medarbejdere, og da vi kun var en lille håndfuld i forvejen, så har været en tid med store omvæltninger,” fortæller medindehaveren, som dog ikke er blevet afskrækket af den voldsomme forøgelse i virksomhedens medarbejderstab. Hun så faktisk helst, at virksomheden kom op og opererede med lidt over 20 ansatte.

Heldigvis kan Katja Rasmussen mærke, at der kommer mere og mere interesse fra de private kunder for klimatilpasningsløsninger, og det passer jo som fod i hose til en virksomhed, der spænder over hele anlægsgartnerfagets bredde.

Besøg Green Line Gartner ApS her