Tilpasning til lokalområdet

Det 43 år gamle anlægsgartnerfirma, Per Hansen A/S,  blev i maj 2009 overtaget af Allan Ptak. I mange år har anlægsgartnerfirmaets fokus været på entreprenørarbejder.

Det er den nye ejer ved at ændre på. Firmaet skal tilbage til de ‘gamle dyder’ som haveanlæg, træfældning og vinterpasning af sommerhuse. Privatkunderne er atter i fokus – både de fastboende og de mange sommerhusejere.

Kloakmestereksamen

For at kunne yde endnu bedre service over for kunderne er Allan Ptak ved at tage en kloakmestereksamen. På den måde kan anlægsgartnerfirmaet fra 1. juli 2010 ikke alene klare anlægsopgaver, men samtidig udføre kloakarbejde og reparationer, som kræver autorisation.

Vinteropgave fra oven

Normalt ligger anlægsgartnerforrretningen lidt stille om vinteren. Så gælder det om at finde alternative opgaver. Denne vinter kom opgaven fra oven i form af sne.

Per Hansen A/S har haft en meget travl januar og februar med at køre sne væk og er derfor kommet rigtig godt fra start i 2010.

Ny afdeling på Lolland

Per Hansen A/S har udover afdelingen i Nykøbing Falster i september 2009 åbnet en afdeling med fire ansatte i Søllested på Lolland.  Afdelingen er åbnet for at kunne dække Vest-Lolland bedre.

Se Per Hansen A/S hjemmeside