En indbydende forhave

Forhaven præsenterer huset og dets beboere udadtil. Men din forhave kan også bidrage positivt til kvarteret socialt og fysisk, hvis du holder den åben ud mod vejen. Den åbne forhave udvider gaderummet og lader husene stå tydeligere frem. På den måde bliver vejen et sted, der inviterer til fælles aktiviteter for børn og voksne.

Social og kriminalpræventi109_0958_301x226v virkning

En åben forhave er med til at fremme det sociale liv i dit kvarter. Børnene finder sammen i leg og de voksne falder i snak, når de passer have eller vasker bil. En åben forhave er også lettere at overskue fra naboernes huse - og derfor bliver dit hus et mindre attraktivt mål for indbrud.

Forhaven perfekt til store træer

Forhaven er et oplagt sted til store træer, fordi man normalt ikke dyrker sol i forhaven. Det betyder meget for et kvarters karakter, at der er store træer, der rager ud over vejen. Mange af de mest attraktive kvarterer har ofte en markant beplantning, der gør dem frodige og nogle gange skovagtige.

Find din lokale anlægsgartner

Se anlægsgartnernes haveprojekter

 

 


 
Danske Anlægsgartnere   -   Sankt Knuds Vej 25   -   1903 Frederiksberg C   -   (+45) 33 860 860   -   info@dag.dk   -   Medlemslogin