LøkkenHavetegning
For at skabe en anderledes terrasse er den lagt på skrå. Der er placeret bede med stauder og roser tæt op mod huset for formidle overgangen til den øvrige del af haven og samtidig få den blomstrende del tæt på hus og terrasse.

Havetegning

Klinker og pigsten
Med afsæt i Birgits ønske om natursten i haven, har anlægsgartneren valgt at bruge rustikke materialer til denne terrasse. Det drejer sig om klinker brændt i jordmile (ligner gamle munkesten) og pigsten mod facaden (set ofte ved ældre huse).

Selvom om den valgte klinke som grundfarve er rødbrun syntes anlægsgartneren, at den passede godt til huset, da nogle af stenene også indeholder farverne gul og sort.

Løkken Klinker Og PigstenEspalier
I overgangen fra terrasse til den øvrige have er der placeret nogle rækker af blomstrende buske, som får terrassen til at fremstå mere intim ved sammen ved espalier’et at danne rum. Dette espalier er bevidst placeret dér, hvor den rødlige terrasse er bredest.Belægning af træ
På der laveste hjørne af terrassen er der lavet en mindre belægning af robiniatræ. Robinia har en stor holdbarhed i jordkontakt – op til 35 år. Der er indlagt store sten i kanterne af terrassens belægning for at bryde linjerne.

Løkken Belægning Af Træ