Vildmandsareal i havenHavetegning
Selv inden for et lille område i en have, kan en haveejer finde plads til mange forskellige aktiviteter. Det ses her udført på elegant vis, hvor mors terrasse og fars legeplads bindes sammen af en pergola med flere funktioner.

Vildmandsareal HavetegningHavetegning af arkitekt Morten Rask Madsen.
Legeplads
Lille Rune på 1½ år fik nærmest en naturlegeplads med både gyngestativ, ribbe og balancebom. Arealet under gyngen kan også bruges som sandkasse.

Den overskydende jord fra byggeriet og belægningen blev bagerst i haven udformet som jordvolde tilplantet med både græs og pileskov.

Vildmandsareal Legeplads


Terrasse

Mor Christina ville gerne have en terrasse, hvor hun og familien uforstyrret kunne opholde sig og slappe af. Derfor blev der lavet forskellige former for læskærme i haven. Det hindrede indkig fra vejene omkring haven.

Læskærmene er flytbare og kan også bruges som dekorative brændestabler.

Vildmandsareal Terasse


Vildmandsområde
Haven skal passe til hele familiens behov. Da familiefaderen fra Veddelev dyrker træningsformen crossfit, hvor der bliver trænet helt vildt med de forhåndenværende ting, var det oplagt for Ønskehave-holdet at lave et område, hvor han kunne kaste med sten og træstammer og slå med hammer på et mægtigt traktordæk.

Den lille plads er lavet af robinietræ, mens resten af arealet er belagt med stenmel. En ægte legeplads for mænd. Rune dyrker crossfit, hvor der bliver trænet helt vildt og kastet med tunge ting. Derfor laver Ønskehave-holdet plads til, at han både kan kaste med sten og træstammer og slå med hammer på et mægtigt traktordæk.

Vildmandsareal Vildmandsområde